Kris Eggink

Kris Eggink

Kris ging na het behalen van zijn A en B diploma om voetbal en judo om vervolgens op 7 jarige leeftijd op waterpolo te gaan bij VZC. Hierin werd hij geïnspireerd door zijn vader, Fabian Eggink, die vroeger ook op hoog niveau heeft gespeeld. Kris traint nu 5 keer in de week bij de jeugd en herenselectie in het water en gaat 2 keer in de week naar de sportschool voor krachttraining. In het weekend speelt hij meestal 2 wedstrijden (Heren 1 en onder de 17). Naast waterpolo zit hij op het CIOS in Arnhem.

Zijn grote doel/droom is om met Heren 1 te promoveren naar de Eredivisie.

Danny van Holland

Danny van Holland

Direct na het behalen van zijn zwemdiploma’s A en B is Danny begonnen met waterpolo bij Polar Bears in Ede en heeft daar zijn volledige jeugdopleiding gevolgd. Ook heeft hij 2,5 jaar bij Jong Oranje gezeten maar door blessures en andere prioriteiten is hij hiermee gestopt. Op zijn 16e is Danny benaderd door VZC en heeft hij de overstap gemaakt naar Veenendaal! Trainen doet hij 5 keer in de week waarvan 2 keer krachttraining. Daarnaast volgt hij de opleiding onderwijsassistent op het MBO Amersfoort en is hij op dit moment aan het afstuderen.

Danny heeft als doel de ManMeerCup (beker voor 1e klasse teams) te winnen en met VZC promoveren naar de eredivisie.

Lars van Zadelhoff

Lars van Zadelhoff

Lars van Zadelhoff speelt waterpolo vanaf achtjarige leeftijd. Naast waterpolo heeft ook hij tot zijn 11e gevoetbald bij DOVO. Na het waterpolofestijn, een evenement voor de jeugd uit Veenendaal, heeft Lars zich aangemeld bij VZC Waterpolo. Op dit moment werkt hij als assistent accountant bij HZW Accountants & Belastingadviseurs en volgt hij de opleiding Accountancy aan de HAN in Arnhem. Lars traint twee keer in de week met waterpolo en is ook twee keer per week te vinden in de sportschool.

Zijn ambitie is om kampioen te worden met VZC Heren 2 en na zijn studie aansluiting te zoeken bij Heren 1

Sem Reeling

Sem Reeling

Sem Reeling speelt van jongs af aan Waterpolo bij VZC Veenendaal. Hier heeft zijn vader, Eric Reeling, een grote rol in gespeeld. Zijn vader speelde vroeger ook in Heren 1 en is al jaren betrokken bij de club. Sem heeft in de jeugd altijd Eredivisie gespeeld en trainde hiervoor negen keer in de week. Twee wedstrijden in één weekend was de normaalste zaak van de wereld. Nu traint Sem drie keer per week in het water, en doet hij twee keer per week krachttraining in de sportschool.

Op dit moment volgt Sem de opleiding CIOS in Arnhem en loopt hij stage bij Sportservice Veenendaal.

Het uiteindelijke doel van Sem is om een vaste kracht te worden binnen de selectie van VZC Heren 1.