Noa Ottens

Noa Ottens

Noa is direct na zwemles op aquafun gegaan bij VZC. Eén van de trainers raadde haar het wedstrijdzwemmen aan en dit doet ze inmiddels al meer dan 7 jaar bij VZC.

Zwemmen is een groot deel van Noa’s leven. Zo zwemt zij vijf keer per week en doet hier twee keer kracht- en drie keer landtraining bij en zijn er ieder weekend wedstrijden.

Naast sport zit Noa op 6 VWO en zijn haar hobby’s creatief bezig zijn, lezen, films en series kijken, en afspreken met vrienden. Ook gaat zij vrijwel elke zondag naar de Mozaiek en zit daar met haar vrienden in de dienst. Ook het jongerenwerk daar is leuk!

Ze droomt van een medaille halen op een Nederlands Kampioenschap en dan het liefste op de vlinderslag!

Pelle Schrieken

Pelle Schrieken

Pelle is nu 15 jaar oud. Hij maakte voor het eerst kennis met zwemmen toen hij op 9-jarige leeftijd meedeed aan het schoolzwemkampioenschap. Terwijl zijn broer al een tijdje zwom, had Pelle het nog niet geprobeerd. Zijn vader kwam met het idee om mee te doen, dus vormde ze een team met zijn basisschool ’t Speel-Kwartier. Ze werden toen 3e in Veenendaal. Door naar het regionale niveau waar ze ook als 3e plaats wiste te eindigen. Op nationaal niveau werden ze 17e. Een jaar daarop verbeterden ze zichzelf en werden ze 10e. Naast zwemmen zit hij in Havo 4 en werkt hij bij een pizzeria genaamd Valentino.

Pelle’s directe doel is om zich te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap. En het uiteindelijke doel is om deel te nemen aan de Olympische Spelen.