Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp

Van de Zandschulp speelde eind juni 2016 zijn eerste futuretoernooi van dat jaar in Breda – hij bereikte daar voor het eerst in zijn loopbaan de halve finale. Later dat jaar wist hij twee futuretoernooien (Rotterdam, Schoonhoven) op rij te winnen.[2] Op 18 december 2016 werd hij verrassend Nederlands kampioen enkelspel door Robin Haase in de finale met 4-6, 7-6 en 6-4 te verslaan.[3] Een dag eerder won hij samen met Sidney de Boer ook de dubbelspeltitel door in de finale het duo Matwé Middelkoop en Wesley Koolhof te verslaan. In 2019 maakte de toen 24-jarige Veenendaler een flinke opmars naar een plek in de top 200.

Dylan van Baarle

Dylan van Baarle

Zowel bij de junioren als de nieuwelingen werd hij tweede op het Nederlandse kampioenschap tijdrijden. Van Baarle reed van 2014 tot en met 2017 voor Team Cannondale-Garmin. Hij tekende bij die ploeg een tweejarig contract. Van 2011 tot en met 2013 reed Van Baarle in dienst van het Rabobank Continental Team.

Wilco Kelderman

Wilco Kelderman

Vroeg in zijn wielerloopbaan won Kelderman de Ronde van de Elzas en de Ronde van Noorwegen. In 2013 reed hij zijn eerste grote ronde: de Ronde van Italië. Na het uitvallen van kopman Robert Gesink trok Kelderman enkele keren ten aanval. Hij werd uiteindelijk zeventiende in het algemeen klassement. Kort daarna boekte Kelderman zijn grootste overwinning tot dan toe, hij won de Ronde van Denemarken.