Tess Panjer

Zwemmen

Feiten & cijfers

Geboortedatum
16 september 2004

Woonplaats
Veenendaal

Sportvereniging
VZC

Behaalde resultaten:
Geplaatst voor de B finales ONK en NK 2023 | 3e 4x50m vrije slag en 4x50 wisselslag NK sprint 2023 | 3e 400m wisselslag ONK en NK 2023

Over Tess Panjer

Tess is geboren in 2004, woonachtig in Arnhem en zwemt sinds haar 14e bij VZC Veenendaal. Tess is op 6-jarige leeftijd in aanraking gekomen met zwemmen doordat zij vaak bij het reddingszwemmen van haar oudere broer ging kijken. Na 7,5 jaar vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging en kwam hierdoor terecht bij VZC. Haar prestaties zijn sindsdien verbeterd en haar doel om op Nederlandse Kampioenschappen uit te komen kwam steeds dichterbij.

Inmiddels (2024) zit Tess in het laatste jaar van het CIOS Arnhem waar zij de opleiding bewegingsagogie volgt. In de laatste maanden van deze opleiding loopt zij stage als begeleider op de afdeling hemato bij het Prinses Maxima Centrum. Als begeleider zorgt zij ervoor dat de kinderen in de tijd van hun behandelingen op een leuke manier in beweging blijven.

Naast zwemmen en school vind zij het leuk om met vrienden af te spreken en werkt zij af en toe achter de bar bij festivals.

Haar doelstelling is om in de toekomst zichzelf te plaatsen voor een A-finale. Het belangrijkste is om samen met vrienden plezier te hebben in het zwemmen!

Volg Tess Panjer op social media:
Ondersteunen van prestatiesport

Meer Team Veenendaal Sporters

Team Veenendaal ondersteunt prestatiesporters uit Veenendaal voor de beste prestaties.